Toont alle 4 resultaten

Funtubes en banden voor achter de boot

Op zoek naar een funtube of waterband die je achter een boot kunt bevestigen? In onze webshop vind je een breed aanbod van de leukste funtubes die je online kunt kopen. Shop nu de leukste funtubes en banden voor achter de boot.

1 Persoons

Spinera Flight 1

 119,99

3 Persoons

Spinera Flight 3

 199,00
 239,00
 225,00

Spanning en plezier op het water met een funtubes en waterbanden

Gegarandeerd een leuke dag op het water met vrienden, familie of de kids plezier achter de boot wilt hebben. Funtubes (ook wel fun banden) zijn er in vele soorten en maten. Wil je graag een kleine en compacte dan is de één persoons funtube voor jou! Wil je graag met de meerdere mensen tegelijkertijd plezier ervaren? Wij hebben ook leuke twee- of drie persoons funtubes en tubes voor vier of meer personen in onze funtube shop. Super leuk is bijvoorbeeld een banaan voor achter de boot.

Welke tube of waterband is geschikt voor mij?

Er zijn talloze maten en soorten tubes en banden waaruit je kunt kiezen. Het is makkelijk om eerst te bepalen hoeveel mensen je achter de boot wilt slepen met zo’n band. Ook is het belangrijk om te weten hoeveel vermogen je boot heeft. Heb je bijvoorbeeld een motorboot of een sloep dan weet je dat je nooit met zeer hoge snelheden door het water gaat. Dan is het minder verstandig om voor een banaan te kiezen. En heb je een speedboot met veel vermogen dan is een funtube die gemaakt voor snelheid is wellicht perfect voor jou!

Waarvan is een funtube gemaakt?

Al onze funtubes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor ze lang mee gaan. Om de funtubes heen zit een sterke nylon hoes wat zorgt voor een extra laag bescherming. Ook zijn de handvaten gemaakt van neopreen wat zacht is voor de handen, dit is vooral prettig bij hoge snelheden.

Funtube lekkages en reparaties

Funtubes gaan gewoonlijks jarenlang mee, maar het kan natuurlijk gebeuren dat hij onverwachts lek is. Dit is makkelijk op te lossen met behulp van een bandplaksetje die ook voor je fietsband is bijvoorbeeld.

Om de funtube langer mee te laten gaan is het verstandig om na het gebruik in vies zout water even af te spoelen met zoetwater.