Toont alle 5 resultaten

Wakeboard tower en waketowers

Op zoek naar een wakeboard tower oftewel een waketower die je boot echt af maakt? Shop nu de beste kwaliteit wakeboard towers in onze webshop.

 79,00
 149,00
 199,00

Wakeboard Towers

Reborn Wakeboard Rack

 199,95

Wakeboard Towers

Reborn Waterski Rack

 199,00

Waarom zou ik een wakeboard tower kopen?

Wakeboard torens geven je een hogere punt op je boot om het touw van de wakeboarder te verbinden. Het grote voordeel is dat je trekpunt hoger ligt en hierdoor makkelijker uit het water komt als je start. Nog een pluspunt van een wakeboard toren dat het makkelijker wordt om hoger te springen bij trucks. En een waketower is natuurlijk super vet om op je boot te hebben.

Overigens kan je er een stoere wakeboard tower rack bij kopen om je uitrusting op te bergen. Of bekijk onze accessoires voor wakeboard towers.

Past een waketower wel op mijn boot?

De towers in onze webshop zijn geschikt voor boten die ….

Hoe monteer je een wakeboard tower?

Onze towers voor boten worden geleverd met een uitgebreide handleiding. Als je de wakeboard tower gaat plaatsen op de boot dan is het handig om de juiste spullen te hebben. Ook is het makkelijk als iemand je kan helpen met de montage omdat dit veiliger en makkelijker is. Gemiddeld duurt de montage 2-4 uur. Overigens zal het nodig zijn om een aantal gaten te boren om de koppelingen van de wakeboard toren te plaatsen.

Onderhoud van waketower

Het onderhouden van je wakeboard tower is niet veel werk. Als je op zoutwater bent geweest adviseren wij wel om de tower met de mogelijke accessoires af te spoelen met zoetwater. Dit is slim om te doen om te voorkomen dat je prachtige wakeboard tower dof wordt. Overigens na een aantal jaar gebruik kan het zijn dat de glans langzamerhand verdwijnt daarom is het mogelijk om hem een keer te polijsten maar is niet noodzakelijk. Check ook regelmatig of alle boutjes goed vast zitten om gevaarlijke situaties te voorkomen.